P. Mobil

P.Mobil Csoda történt turné 2018 Jánosháza

április
vasárnap
1
Kapunyitás: 16.30 Bad Ferro: 17.00 Twister: 19.00 P.Mobil: 21.00 Pokolgép: 23.00 Elővétel:2018.03.23-ig:  fesztivalrock@gmail.com 3.700 HUF Amennyiben személyesen szeretnéd megvenni a jegyeket, az alábbi helyeken megveheted: Papi Pub 9545 Jánosháza, Rákóczi út 2. hétfő-szombat: 12.00-21.30 vasárn.00ap: 15.00-21.30 Mrs Kebab 8360 Keszthely, Csapás út 27. ( tesco parkoló - faház ) hétfő-szombat: 10.00-20.00 vasárnap: 10.00-19.00 Mrs Kebab 8200 Veszprém, Külső Kádártai út 3. ( tesco parkoló - faház ) hétfő-szombat: 10.00-20.00 vasárnap: 10.00-19.00 Mrs Kebab 8900 Zalaegerszeg, Sport út 1. ( tesco parkoló - faház ) hétfő-szombat: 10.00-20.00 vasárnap: 10.00-19 Koncert helyszíni jegyár: 4.000 HUF
21:00 óra
Csoda történt

Hasznos információk az új honlapról:

A P. Mobil együttes hivatalos honlapja a pmobil.hu honlap. A honlap kezdőlapja a Hírek menüpont, megnyitáskor ezzel indul. A szövegmező fölött található képre kattintva Schuster Lóránt - P. Mobil facebook oldala nyílik meg.

A honlap menürendszere eltér a régi honlapétól, a menüpontok nem oldalt, hanem felül vannak. A régi honlapon nem voltak almenük, hanem minden oldal külön menü gombbal volt indaítható. Az új honlapon a főmenükből almenük, és azokból újabb almenük nyílnak meg. Pl: a Biográfia - Tagok - majd ebből a jelenlegi tagok.

A honlapra lehet regisztrálni, a bal alsó sarokban lévő bejelentkező űrlap segítségével. Később pedig be lehet így jelentkezni. Lesznek tartalmak, melyeket csak a regisztrált felhasználók érnek majd el. Hírlevelet is fogunk küldeni, mely a regisztrációkor megadott e-mail címre fog menni. Új kiadványok, ezek előrendelése, koncertdátumok és hírek az együttesről.

A lapok jobb alsó sarkában található a Szeresd és oszd meg modul. Itt az adott oldalt lehet facebook tetszikkel jelölni, ha van Facebook regisztrációd. Meg is tudod osztani, és ez minden egyes oldalra (pl: Idővonal, Turné) külön-külön tetsziket és megosztást jelent.

A lap alján középen a látogató számláló modul található. Ez a modul mutatja, hogy hány látogatója volt a honlapnak az indulás óta (All), a hónapban (Month), a héten (Week), tegnap (Yesterday) és a mai napon (Today). Ezt majd átírjuk magyar nyelvre rövidesen.

A Turné menüpont a régi honlap Koncertmenüje helyett van. Az oldalon egy térképet találtok, ahol piros jelölők mutatják az aktuális turné korábbi állomásait és zöld jelölők azokat a településeket jelzik, ahol majd ezután lesz koncert. Egy-egy jelölőre kattintva olvasható a koncert helyszíne és időpontja. Később ehhez is fog még több információ kapcsolódni. A térképet lehet nagyítani, kicsinyíteni és mozgatni tetszés szerint. A térkép alatt pedig a koncert dátumok és helyszinek a szokott módon jelennek meg, ha van a koncert helyszínének hivatalos honlapja, akkor az is látható, emellett a Részletek oszlopban még több hasznos infó olvasható. Előzenekarok, sztárvendégek és még sok minden. Ez folyamatosan frissül.

A Biográfia -> Tagok menüpont a zenekarban történt változásokat mutatja be, ez pontosítva lett az előző honlapon lévő verzióhoz képest. Ebből nyílik az Idővonal. A használata egyszerű, az időskálát lehet húzni az egérrel rákattintva, lehet egy-egy eseményre kattintani, a jobb-bal nyilakkal is lehet mozogni és az időslákát lehet zoom-olni a bal oldalán lévő +- jelekkel. Ha van az eseményhez videó, azt meg lehet nézni, (pl: 1973. június 10.) vagy ha a kép alatt kék színnel olvasható felirat van, akkor arra kattintva további információk olvashatók, pl: 1969. augusztus 20. Az idővonalat folyamatosan frissítjük, ebbe a fő vonalba újabb eseményt már visszamenőleg nem rögzítünk, csak a korábbiakoz keresünk képeket, híreket, és az újabb mérföldköveket adjuk majd hozzá. Újabb idővonalak készításe folyik, melyek egy-egy korszakot ölelnek majd fel.

A Tagok almenüpontből nyílnak a zenekar tagjait bemutató oldalak. Az oldalakon a Farkasok völgye Kárpát-medence lemezhez készült újság lapjai olvashatók. Itt is egy lapozható újságot készítettünk, melynek lapjait az egérrel megragadva lehet lapozni. Ha nem megy, akkor navigációs gombok vannak az újság alatt. Ha rosszul olvasható, akkor dupla kattintással nagyítható.

Mivel a tartalom folyamatosan frissül, ezért lehet olyan anyag, ami a régi honlapon található meg. A régi honlap a Linkek menüpontból továbbra is elérhető. A Fórum oldalunk még nem változtott, tehát az új honlapról is a régi fórumra tudtok írni.

Kérdéseket, észrevételeket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldjétek.

Most pedig indulás a mai koncertre!

 

 

 

A P. Mobil együttes honlapja március 15-én indul.

 

Szeretettel ajánljuk

Szeretettel ajánljuk 

Bejelentkező űrlap

Látogatók

Ma 258

Tegnap 304

A héten 562

A hónapban 10780

Összesen 422476

Jelenleg 30 vendég és nincs regisztrált felhasználó.

P. Mobil

Szeresd és oszd meg!