P. Mobil

Indul a Mobil Rádió Budapest! 

Mi ez? Egy új internetes rádió, de nem egy a sok közül!
Miért Mobil? Egyrészt azért, mert kitalálói és működtetői a P. Mobil együttes tagságából és a zenekart segítő csapat szakembereiből állnak, másrészt, mert mobil eszközökön vagy számítógépen, autóban az egész világon, jó minőségben hallgathatja bárki, éjjel – nappal.
Miért éppen most? Azért, mert most jött el az ideje. Elég volt a hagyományos és az interneten fogható rádióállomások kulturális környezetszennyezéséből, a be nem váltott ígéretekből és az ízléstelen, tehetségtelen szerkesztők, műsorvezetők ámokfutásából, az unalomig ismételt, szűkös kínálatú zenei felhozatalból. A rockzene az elmúlt évtizedek alatt olyan értékálló remekművekkel gyarapította az egyetemes és a hazai kultúrát, amelynek ápolása és közkinccsé tétele kötelességünk.
Egy rádió sikerességét a hallgatottsága adja, a hallgatók pedig olyan csatornákat keresnek, ahol jó zene szól. A Mobil Rádió Budapest munkatársai nem a kereskedelmi médiumokban elkopott és kiégett, egyik adótól a másikig bukdácsoló sarlatánok, hanem az igényes, minőségi rockzenéért rajongó, széles látókörű és kiváló stílusérzékkel, jó ízléssel rendelkező elkötelezett szakemberek. Nem mellesleg kitűnően beszélik anyanyelvüket, a magyart.
Schuster Lóránt producer és programigazgató valamint Rozsonits Tamás főszerkesztő neve garanciát jelent arra, hogy a Mobil Rádió Budapest olyan zenei kínálattal szerez örömöt hallgatóinak hazánkban és az egész világon, akiknek ezek után nem kell jobb híján más adót hallgatni, vagy lemondani a rádiós közösséghez tartozásról.
A Mobil Rádió Budapest több százezres, egyre gyarapodó dalbázisból szerkeszti műsorát, figyelemmel kísérve a rockvilág hazai és nemzetközi híreit, eseményeit. A klasszikus értékek kínálata mellett a tehetséges fiatalok is teret kapnak a rádióban, amennyiben a minőségi követelményeknek megfelelnek.
A helyzet élesedik, a Facebook oldalunkon folyamatosan tájékozódhatsz a fejleményekről és a kísérleti adásokat követően hamarosan teljes sebességgel indulunk. Hallgass minket, ha van véleményed, keress bátran, mi kíváncsiak vagyunk rád! Ha fogod az adást és tetszik, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is az élményt! Köszönjük!

A Mobil Rádió Budapest csapata
Mobil Rádió Budapest

Mobil Rádió Budapest

Bejelentkező űrlap

Látogatók

Ma 96

Tegnap 261

A héten 1333

A hónapban 4802

Összesen 430317

Jelenleg 24 vendég és nincs regisztrált felhasználó.

P. Mobil

Szeresd és oszd meg!